Zborovodja Uroš Sagadin

Prihajam iz Hajdine in funkcijo zborovodja opravljam od septembra 2014 (prva vaja je bila 5.9.2014). Z glasbo živim že več kot 20 let. Organist v cerkvi sem postal že pri svojih 12-ih letih, kot zborovodja pa sem se preizkusil že pred polnoletnostjo. 

uros-sagadin-bukovci-2015

Za sabo imam nekaj let dela z moškim kvartetom, 10 let sem zborovodja cerkvenega mešanega pevskega zbora, pet let ženske vokalne skupine in tri leta delujem kot pevec v priložnostnem kvartetu študentov, za sabo imam tudi osem let solopetja na Konservatoriju v Mariboru. 

Po razpadu študentskega kvarteta sem pogrešal ubrano moško petje, vendar ni bilo nikoli dovolj časa za priključitev ali prevzem kakšne podobne sestave. Izziv v Markovcih sem sprejel s tehtnim premislekom, saj sem se zavedal, da prevzemam zbor z dolgoletnimi izkušnjami in tradicijo. Po pregledu njihovega dosedanjega dela smo skupaj začrtali smernice in določili cilje. 

Pokazali in dokazali bomo, da se da, če se le hoče. Obljubljamo, da bomo izpolnili pričakovanja slehernega poslušalca.

Close Panel

Login

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

EU Cookie Directive Module Information