Franc Kekec

»Kdor poje – slabo ne misli!«

Tako radi rečemo, ko želimo petju in pevcu poudariti čudovito naravno danost posluha in sposobnost obvladati svoj glas in ljudem dati užitka pri petju. Pevci našega moškega pevskega zbora že 40 let razveseljujejo naše poslušalce, ki smo jim hvaležni za vse samostojne nastope, ki so jih priredili. Še posebej pa za tiste nastope s katerimi so polepšali in povečali slavnost prireditve.

Kulturno društvo »Alojz Štrafela« Markovci, ki tudi praznuje 40 let svojega dela je pravzaprav skozi vso obdobje slonelo na obstoju moškega pevskega zbora, ki je in še vedno vztraja s svojim delovanjem. V 40-ih letih prepevanja je bilo kdaj pa kdaj tudi kaj krize, ki jo je veselje do petja in do druženja premagalo. 

Uspešno se je zbor tudi obnavljal – pomlajeval, kar je garancija za nadaljnji obstoj zbora.

Iskrene čestitke zboru za 40 let obstoja. Hvala vsem pevcem za mnogo lepih trenutkov. Razveseljujte naše občane še naprej.

Franc KEKEC, nekdanji župan občine Markovci

Close Panel

Login

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Zakonodaja od nas zahteva, da vas vprašamo za dovoljenje. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

EU Cookie Directive Module Information